Onze Diensten

Everts Webservices levert Domeinnamen, Webhosting en beveiligingscertificaten.

Daarnaast leveren wij op maat gemaakte websites en webshops voor particulier, MKB en ZZP

Bent u op zoek naar een bedrijfsportaal voor uw personeel, wij bouwen uw Intranet op maat naar uw wensen.

Ook voor verhuizing van uw domein naar onze razendsnelle servers kunnen we voor u regelen.

Het begint met een domein

Wil je een domein registreren of een website opzetten? Elk online project begint altijd met een domein. Het is het eerste dat mensen zien als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt.

Bij Everts Webservices heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extenties, wel bijna 1300 verschillende. Zo kun jij bij ons zowel alle populaire extenties krijgen zoals .nl, .com en .be, maar ook meer exotische zoals .accountant, .top of .shop.

Wat is een domeinnaam?

 

Een domeinnaam is je eigen webadres voor je website en e-mail. Je kunt het vergelijken met een adres dat je nodig hebt om gevonden te kunnen worden op het internet. Een domeinnaam is uniek en kan maar door één persoon of bedrijf geclaimd en gebruikt worden.

Een domeinnaam bestaat uit een naam (zoals Evertswebservices) en een extensie / TLD (zoals .nl), dit vormt samen de volledige domeinnaam (evertswebservices.nl). Zodra je bij ons een domeinnaam registreert ben jij de enige eigenaar van jouw unieke website adres.

De volgende stap

Mogelijkheden om aan de slag te gaan

Wanneer je er klaar voor bent, zijn er drie verschillende manieren om aan de slag te gaan met je domeinnaam: bij het bestellen van een hosting dienst direct je domein registreren of verhuizen, los een nieuw domein registreren of los een bestaand domein verhuizen.

Domein bestellen met Hostingpakket

Bij het bestellen van een hosting pakket regel je ook ook direct je domein registratie of verhuizing. Populaire opties:

Hulp nodig? Vraag onze support je vrijblijvend te adviseren bij de juiste keuze.

Nieuw domein registreren zonder Hostingpakket

Op het moment dat je nog geen domeinnaam hebt, start je met het vinden van een geschikte naam. Bijvoorbeeld jouwnaam.nl, .eu of .com. Zoeken doe je met de bovenstaande zoekbalk, waarbij je ziet welke domeinnamen met welke extensie nog beschikbaar zijn.

Nadat je een geschikt en beschikbaar domein hebt gevonden registreer je een domein voor een jaar. De prijs is afhankelijk van de gekozen extentie en kan al vanaf enkele euro’s per jaar. Het domein blijft van jou zolang je het jaarlijks blijft verlengen.

Bestaand domein verhuizen zonder Hostingpakket

Wanneer je al een domeinnaam hebt bij een andere hosting provider, kun je deze naar Everts Webservices verhuizen. Daarvoor heb je de zogenaamde verhuiscode nodig (ook EPP-code of token genoemd). Met deze code kun jijzelf of onze support de overzetting doen.

De verhuiscode vraag je op via het klantenportaal of support afdeling van je huidige host. Deze code vul je in tijdens het bestelproces dat je start wanneer je klikt op onderstaande knop of wanneer je een hosting dienst besteld.

Waarom je eigen domeinnaam?

Professioneel

Je wil een professionele indruk maken door je naam of merk online te laten zien. Een website of e-mail adres onder een eigen domein maakt dit mogelijk, of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is.

Zichtbaarheid

Neem de controle over wat mensen zien als ze je zoeken. Met je eigen website adres kunnen mensen je snel en makkelijk online vinden, bijvoorbeeld in zoekmachines zoals Google of Bing.

Uniek

Loop voor op je concurrentie met een uniek en persoonlijk website adres. Bescherm vandaag nog je merk door de domeinnaam die jou of je merk weergeeft te claimen.

Direct aan de slag

Met je eigen domeinnaam zet je de eerste stap om je persoonlijk of zakelijk project uit te breiden. Met meer dan 1300 extensies zijn de mogelijkheden van wat je online kunt doen eindeloos.

Makkelijk controlepaneel

Makkelijk je domeinen instellen en beheren met het controlepaneel. Domeinen en e-mailadressen kunnen kosteloos worden doorgestuurd en je krijgt volledige toegang tot de DNS-gegevens en MX instellingen.

Trustpilot