Websites

Een website laten maken?

Websites

Everts Webservices denkt met u mee voor het beste resultaat

Een website laten maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met een makkelijk te gebruiken CMS en een mooi design ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze websites zijn SEO geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Wij maken niet alleen nieuwe websites, we kunnen ook jouw website vernieuwen en optimaliseren! Dus als je al een website hebt kunnen en willen wij je absoluut helpen.

Responsive + SSL beveiligd

Alle websites die wij leveren zijn volledig responsive en middels standaard SSL beveiligd.
Responsive betekent dat de websites zich automatisch aanpassen aan alle type schermen, van klein tot groot. Hierdoor is uw website dus optimaal van mobiel tot breedbeeldscherm.

Makkelijk onderhoud

U kunt zeer eenvoudig zelf de volledige inhoud van uw website bijwerken (denk aan: kleuren, teksten, foto’s, (Youtube) video’s, sliders, PDF’s etc). Echt iedereen kan het! Lukt het niet direct, dan helpen wij u met uitleg en gratis afstandsessies tot het u lukt.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Onze websites zijn Google friendly en daardoor eenvoudig te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. Deels gaat dit automatisch, maar doordat u de unieke Google velden in ons systeem nog uitgebreider invult krijgt uw website binnen Google nog een extra boost. Verder helpen wij u met tips en advies!

Website laten maken door Everts Webservices

  • Eenvoudig te beheren
  • Geschikt voor mobiel en tablet(Responsive)
  • Optimaal te vinden
  • Support via telefoon, e-mail en app
  • Geheel in je huisstijl

Een paar voorbeelden


VG Diving


VGDiving screenshot

Zeer uitgebreide website die bestaat uit twee delen. Het eerste voor iedereen toegankelijke deel en het tweede verborgen gedeelte, die is uitsluitend bereikbaar voor leden en afgeschermd voor zoekmachines etc.  Hier is ondermeer een compleet E-learning programma ingebouwd en een social media gedeelte waarin de leden onderling gegevens kunnen uitwisselen


Nelly’s Gedichtenbundels

Een standaard website van een schrijfster van gedichten. Hieraan is een catalogus gekoppeld met de uitgebrachte bundels


M-Petportraits

M-petportraits screenopnamae

Deze eenvoudige website is van een dame die huisdieren tekent in opdracht. Met een portfolio waarin de tekeningen gepresenteerd worden.

Nieuwsgierig geworden naar wat Everts Webservices voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een website. Al onze websites worden op maat gemaakt in uw huisstijl en naar uw wensen. Ze kunnen naar believen uitgebreid worden

Trustpilot