Websites

Everts Webservices denkt met u mee voor het beste resultaat

Onze websites zijn SEO geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Wij maken niet alleen nieuwe websites, we kunnen ook jouw website vernieuwen en optimaliseren! Dus als je al een website hebt kunnen en willen wij je absoluut helpen.

Responsive + SSL Beveiligd

Alle websites die wij leveren zijn volledig responsive en middels standaard SSL beveiligd. Indien nodig zijn uitgebreide opties mogelijk.
Responsive betekent dat de websites zich automatisch aanpassen aan alle type schermen, van klein tot groot. Hierdoor is uw website dus optimaal van mobiel tot breedbeeldscherm.

Makkelijk Onderhoud

U kunt zeer eenvoudig zelf de volledige inhoud van uw website bijwerken (denk aan: kleuren, teksten, foto’s, (Youtube) video’s, sliders, PDF’s etc). Echt iedereen kan het! Lukt het niet direct, dan helpen wij u met uitleg en gratis afstandsessies tot het u lukt.

Zoekmachine Geoptimaliseerd

Onze websites zijn Google friendly en daardoor eenvoudig te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. Deels gaat dit automatisch, maar doordat u de unieke Google velden in ons systeem nog uitgebreider invult krijgt uw website binnen Google nog een extra boost. Verder helpen wij u met tips en advies!

Uw website laten maken door Everts Webservices

  • Eenvoudig te beheren
  • Geschikt voor mobiel en tablet(Responsive)
  • Optimaal te vinden
  • Support via telefoon, e-mail en app
  • Geheel in je huisstijl

Everts Webservices heeft ruime ervaring met alle gangbare CMS systemen

 

WordPress

WordPress is open-source software waarmee je prachtige sites, blogs of apps kunt maken.

43% van het internet gebruikt WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites online.

Breid WordPress uit met meer dan 55.000 plugins om aan je wensen te voldoen. Voeg een webshop, galerijen, mailinglijsten, forums, statistieken en nog heel veel meer toe.

Joomla!

Joomla! is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem – de naam zegt het al – kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt.

Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten ter wereld.

Drupal

Drupal is software voor contentbeheer. Het wordt gebruikt om veel van de websites en applicaties te maken die u dagelijks gebruikt. Drupal heeft geweldige standaardfuncties, zoals het eenvoudig schrijven van inhoud, betrouwbare prestaties en uitstekende beveiliging. Maar wat het onderscheidt, is de flexibiliteit; modulariteit is een van de kernprincipes. De tools helpen je bij het bouwen van de veelzijdige, gestructureerde inhoud die dynamische digitale ervaringen nodig hebben.

Everts Webservices zet uw idee op het web

Nieuwsgierig geworden, neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden

Recente voorbeelden

PADI Duikschool VG Diving

De website van VG Diving is een informatieve en volledig responsible website met beschrijving van de opleidingen die aangeboden worden, een uitgebreide evenementenkalender, de duiklocaties en verenigingsnieuws.

Nelly's Gedichtenbundels

Nelly’s Gedichtenbundels geeft infotmatie over de gedichten opgetekend door Nelly Kuivenhoven van Dijk.
De gedichten gaan over dieren, natuur en over mariniers. Haar bundels staan beschreven op de website

ML Support

ML Support is een dynamisch transportbedrijf uit het oosten van het land. Deze eenmanszaak word gerund door Mark Lampe en is gespecialiseert in uitzonderlijk transport. Van repatriering van uw auto of camper tot het transport van exclusieve automobielen door geheel europa.

de Goornties

Volkstuinvereniging de Goornties in Oosterhesselen. Een informatieve website voor en door amateurtuinders met tips en trucs over het tuinieren.

Trustpilot