WordPress onderhoud

Jouw website altijd veilig, stabiel, snel en beter vindbaar.

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met het nadenken over onderhoud aan jouw website of webshop. Het moet allemaal gewoon werken en snel zijn. Je hebt wel wat beters te doen dan continu bezig zijn met de veiligheid van je site, of het uitvoeren van de zoveelste plugin update.

Alhoewel WordPress op zichzelf veilig lijkt, worden WordPress websites toch regelmatig gehackt. Vaak ligt de oorzaak hiervan bij zwakke wachtwoorden, lekke plugins of een slecht update beleid. Om dit te voorkomen dien je regelmatig onderhoud aan je website te (laten) uitvoeren.

Met WordPress onderhoud van Everts Webservices wordt al het technisch beheer aan je WordPress website volledig uit handen genomen, en hoef jij hier niets meer aan te doen. Wij waarborgen en garanderen de veiligheid, snelheid en stabiliteit van je website, zodat jij je op groei van je business kunt richten.

Waarom uitbesteden?

Direct aan de slag of hulp nodig bij je keuze?        Neem contact op

Vergelijking

Alle WordPress onderhoud werkzaamheden worden maandelijks handmatig uitgevoerd door onze WordPress experts, wat de beste kwaliteit waarborgt. Bekijk onderstaand de voordelen van ons WordPress onderhoud ten opzichte van het zelf onderhouden:

Met onderhoud Zonder onderhoud
Bijwerken plugins Professioneel  Handmatig en zelf
Bijwerken WordPress Professioneel  Handmatig en zelf
Onderhoud frequentie Maandelijks Wanneer jij tijd hebt
Snelheid website Geoptimaliseerd Ongewijzigd
Controle op correcte werking na updates Ja Nee
Update conflicten Voor jou opgelost Zelf oplossen
Kans op veiligheidslekken Klein Ongewijzigd
Kritieke kwetsbaarheden oplossing Voor jou opgelost Zelf oplossen

Inbegrepen in maandelijks WordPress onderhoud

Snelheid

Stabiliteit

Veiligheid

Vindbaarheid

F.A.Q.

Veel Gestelde Vragen

Wie voert deze updates uit?

Aangezien wij grote voorstander zijn van kwaliteit, worden alle updates aan jouw website iedere maand handmatig en professioneel uitgevoerd door technische medewerkers van Everts Webservices support. Wij besteden deze werkzaamheden niet uit, omdat we weten hoe belangrijk jouw website voor je is.

Wat gebeurt er als een update niet lukt?

Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress en weten volledig onze weg in dit CMS. Bij iedere update doen we een uitgebreide controle en test, zowel voor de updates als na de updates. Mocht er een functionaliteit niet te updaten zijn of ontstaat er een code conflict, dan zetten we de vooraf gemaakt backup terug. We nemen in dat geval contact met je op om in overleg de volgende stappen te zetten.

Wat als een update niet goed gaat?

Wanneer het voorkomt dat een update niet correct doorgevoerd kan worden, dan zetten we eerst de website terug naar de versie van voor de update. Vervolgens overleggen we dan de opties met jou. In sommige situaties raden we dan aan om een specifieke plugin nog niet te updaten voor het beste resultaat, wat op basis van ervaring gaat. Zo komt het wel eens voor dat een individuele plugin nog niet klaar is voor de nieuwste WordPress versie, waar wij ook rekening mee houden bij het updaten. Zodra deze wel klaar is voor de update, voeren we dit alsnog voor die plugin uit (de rest van de plugins is in dat geval wel al geüpdate).

Ik wil een knopje verplaatsen, doen jullie dit ook?

Binnen de WordPress onderhoud pakketten zorgen wij voor het technische onderhoud van jouw website. Indien je graag visuele of functionele wijzigingen wilt laten uitvoeren door ons dan kan dat ook. Neem hiervoor contact met ons op dan doen we je een gepast voorstel.

Mijn website is gehackt, kunnen jullie mij helpen?

Ja dat kunnen we zeker! Indien je enkel de malware door ons wilt laten opruimen, dan kan dat voor eenmalig 199 euro. Wanneer je echter kiest om ook een WordPress Care pakket af te nemen dan doen we dat voor eenmalige 49 euro.

Waarom zou ik betalen voor updates?

Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, heeft jouw WordPress installatie ook onderhoud nodig. Je kunt deze updates zelf uitvoeren op regelmatige basis, maar wellicht veel tijd nodig hebben om dit goed te doen. Wanneer wij dit voor jou doen, kunnen wij niet alleen snel en efficient je website onderhouden, maar ook nog eens zorgen voor vele extra’s zoals snelheid optimalisatie en rapportage. Door de WP care service bespaar jij veel tijd die je kunt besteden aan tijd voor jouw klanten.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, we hebben geen contracten of onduidelijke afspraken. Je neemt een onderhoud-pakket bij de start voor minimaal drie maanden af, aangezien de opstart extra werk kost. Na de eerste drie maanden kun je ieder moment opzeggen.

Trustpilot