Webdesign

Everts Webservices is naast hostingdiensten al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in webdesign.
Voor uw website, webshop of intranet bent u hier zeker aan het juiste adres.

Webpaketten & diensten á la carte

Website ontwikkeling en SEO

Voor een website zijn er twee aspecten om rekening mee te houden:

consument

zoekmachines

U heeft een SEO-vriendelijke website nodig, zodat u op Google verschijnt wanneer consumenten naar uw artikelen zoeken. Maar je hebt ook een creatieve, gebruiksvriendelijke website nodig, zodat consumenten kunnen vinden wat ze willen.

Het conflict voor site-eigenaren, vooral als er honderden producten beschikbaar zijn op de site, wordt het vinden van een balans tussen gebruiksvriendelijk en SEO-vriendelijk. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, hebben veel bedrijven twee afzonderlijke teams voor SEO en webontwikkeling. Zelfs als beide teams intern zijn, kan het een uitdaging zijn om ze samen te laten werken aan het bouwen van een mooie en succesvolle website. Het ontwikkelingsteam zal ervoor vechten om het visuele en gebruikersaspect van de site zeer simplistisch te houden, terwijl het SEO-team ervoor wil zorgen dat de site voldoende inhoud heeft, zodat Google deze effectief kan rangschikken voor zoekopdrachten van gebruikers.

Website Ontwerp

 

Webdesign verwijst naar het ontwerp van websites die op internet worden weergegeven. Het verwijst meestal naar de gebruikerservaringsaspecten van websiteontwikkeling in plaats van naar softwareontwikkeling. Webdesign was vroeger gericht op het ontwerpen van websites voor desktopbrowsers; Sinds het midden van de jaren 2010 is het ontwerp voor mobiele browsers en tabletbrowsers echter steeds belangrijker geworden.

Een webdesigner werkt aan het uiterlijk, de lay-out en, in sommige gevallen, de inhoud van een website.

Uiterlijk heeft bijvoorbeeld betrekking op de kleuren, het lettertype en de gebruikte afbeeldingen.

Lay-out verwijst naar hoe informatie is gestructureerd en gecategoriseerd. Een goed webdesign is gemakkelijk te gebruiken, esthetisch aantrekkelijk en past bij de gebruikersgroep en het merk van de website.

Veel webpagina’s zijn ontworpen met de nadruk op eenvoud, zodat er geen externe informatie en functionaliteit verschijnt die gebruikers zou kunnen afleiden of verwarren. Omdat de hoeksteen van de output van een webontwerper een site is die het vertrouwen van de doelgroep wint en koestert, is het verwijderen van zoveel mogelijk potentiële punten van gebruikersfrustratie een cruciale overweging.

Twee van de meest gebruikelijke methoden voor het ontwerpen van websites die zowel op desktop als mobiel goed werken, zijn responsief en adaptief ontwerp.

Onze werkwijze

Definieren

Aan de hand van uw wensen en voorkeuren maken we een eerste opzet

Design

Aan de hand van uw voorkeuren maken we een ontwerp

Verfijnen

In overleg met u word het ontwerp verder uitgewerkt en verfijnd

Bouwen

Na uw goedkeuring gaan we de definitieve site voor u bouwen

Everts Webservices levert de volgende diensten

Websites

Volledige ontwikkeling van uw website.
Opnieuw bouwen van uw oude website
Optimalisering van websites
Voor Vereniging, Privé, ZZP.
Responsief, te bezoeken op elk platform, desktop, tablet of smartfoon
Volledig vanaf de eerste regel of met standaard templates

Webshops

Of u nou 1 of 10000 artikelen verkoopt, wij bouwen uw webshop naar uw wensen.
Volledig responsief.
Integratie van alle betaalmethoden.
Automatiseren van bezorgkosten.
Integratie met fysieke kassa en boekhoudpakket.

Intranet

Een uitgebreid portaal voor werknemers. Everts Webservices bouwt voor u uw Intranet op maat.
Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Specifiek

Specifieke websites  afgestemd op uw bedrijf en uw wensen.
Of u nu een afsprakensite nodig bent voor uw salon, voor een autobedrijf, restaurant, foodtruck, makelaardij, alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Ook een website, webshop of intranet heeft onderhoud nodig. U kunt dit zelf doen, maar ook uit handen geven. Wij zorgen dat u 24/7 bereikbaar bent op het internet, houden uw site op to date. Meeredere backups per dag, terugzetten backups. Tijdig updaten van uw plugins en beveiliging.

Vraag vrijblijvend advies

7 + 1 =

Trustpilot